Επισκέψεις σχολείων

Περισσότερα

Επισκέψεις σχολείων

Περιβαλλοντική
ενημέρωση

Συνδυάζοντας την ανακύκλωση αλουμινίου με την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και κοινού, το ΚΑΝΑΛ υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης της σχολικής κοινότητας για την ανακύκλωση αλουμινίου.
Το ΚΑΝΑΛ διαθέτει ειδική αίθουσα ενημέρωσης και είναι εξοπλισμένο με οπτικοακουστικά μέσα και στελεχωμένο από ειδικό περιβαλλοντολόγο. Μέσα από το Κέντρο γίνεται ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού κυρίως σχολείων, αλλά και ιδιωτών, καθώς επίσης και φορέων σχετικά με την ανακύκλωση αλουμινίου.

Σε καθημερινή βάση (Δευτέρα-Παρασκευή) επισκέπτονται το χώρο σχολικές τάξεις, κυρίως της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για να ενημερωθούν για τη διαδικασία παραγωγής του αλουμινίου, την ανακύκλωσή του και τα οφέλη που προκύπτουν, καθώς και για την ορθή περιβαλλοντική συμπεριφορά. Επίσης παρακολουθούν τα πρώτα στάδια της ανακύκλωσης των κουτιών, τη διαδικασία διαλογής και συμπίεσης.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιβαλλοντικής ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης της σχολικής κοινότητας για την ανακύκλωση αλουμινίου

Επισκέψεις σχολείων

Τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί περίπου 90’
  • Συμμετέχει μία μόνο σχολική τάξη κάθε φορά (ως 50 άτομα)
  • Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν
  • Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να κλείνουν εγκαίρως ημερομηνία και ώρα για την επίσκεψή τους

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο: 210 6861 111, 210 6861 449 ή την τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση: 800 11 616161, καθημερινά 7:30 – 16:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Fax: 210 6861 449, e-mail: info@canal.gr

Manage Cookie Preferences