Η Elval

Περισσότερα

Η Elval

TO ΚΑΝΑΛ

Το ΚΑΝΑΛ αποτελεί ένα Πρότυπο Κέντρο Ανακύκλωσης, το οποίο υποδέχεται, αγοράζει και συσκευάζει μεταχειρισμένα αλουμινένια κουτιά, τα οποία προωθεί στο εργοστάσιο της Elval στα Οινόφυτα για να ανακυκλωθούν και να εισαχθούν ξανά στην παραγωγική διαδικασία, με όλα τα οφέλη που συνεπάγεται αυτό για το κοινωνικό σύνολο. Η διαδικασία της ανακύκλωσης γίνεται από την Elval με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και με σεβασμό στο περιβάλλον. Για το σκοπό αυτό έχουν γίνει πολύ σημαντικές επενδύσεις.

Επιπλέον, το ΚΑΝΑΛ λειτουργεί ως χώρος επικοινωνίας, όπου, με την υποστήριξη οπτικοακουστικών μέσων, σχολεία, οικολογικές οργανώσεις και άλλοι φορείς, έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να ενημερώνονται από ειδικούς περιβαλλοντολόγους για τα oφέλη, τη διαδικασία και τις πρακτικές εφαρμογές της ανακύκλωσης.

Η Elval

Η Elval αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor Α.Ε. Η ElvalHalcor είναι κορυφαίος βιομηχανικός παραγωγός διεθνώς στον κλάδο του αλουμινίου και του χαλκού. Η ElvalHalcor συστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, μέσω της συγχώνευσης της Elval, μίας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές βιομηχανίες έλασης αλουμινίου και της Halcor του μεγαλύτερου παραγωγού σωλήνων χαλκού στην Ευρώπη. Η ElvalHalcor είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

 

Επενδύοντας σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη και χάρη σε ένα εδραιωμένο παγκόσμιο εμπορικό δίκτυο, η Elval προσφέρει αξιόπιστες, καινοτόμες και ανταγωνιστικές λύσεις που πληρούν και τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις των διεθνών πελατών.

Η Elval επεξεργάζεται, παράγει και διαθέτει στην αγορά λύσεις και προϊόντα έλασης αλουμινίου για χρήση σε ποικίλες και απαιτητικές εφαρμογές. Η Elval σήμερα, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αλουμινίου, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά. Τα προϊόντα της Elval εξυπηρετούν διάφορους κλάδους, όπως:

  • Μεταφορές (αυτοκινητοβιομηχανία, ναυπηγική βιομηχανία, οδικά και σιδηροδρομικά μέσα μεταφοράς)
  • Συσκευασία (τροφίμων και αναψυκτικών)
  • Δόμηση και κατασκευές
  • Ενέργεια και δίκτυα
  • Οικιακές συσκευές (μαγειρικά σκεύη, λευκές συσκευές)
  • Θέρμανση, εξαερισμός, κλιματισμός και ψύξη (HVAC&R).

Η μονάδα παραγωγής προϊόντων έλασης αλουμινίου της Elval, βρίσκεται στα Οινόφυτα και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001 και IATF 16949. Μετά την ολοκλήρωση σημαντικών επενδυτικών προγραμμάτων, το εργοστάσιο της Elval αποτελεί πλέον μία σύγχρονη παραγωγική μονάδα με ετήσια δυναμικότητα 450.000 τόνους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Elval: www.elval.com

Manage Cookie Preferences